deVloerverwarmer

devloerverwarmer

Een goed legplan is het halve werk
Ons streven is om u op het gebied van legplannen zo veel mogelijk te ontzorgen. Het legplan wordt daarbij geheel volgens uw eigen wensen en stijl gerealiseerd.

Een legplan kan bestaan uit de tekening met alleen een vermelding van de groepslengtes of een completer plan inclusief berekeningen. In overleg wordt bepaald welke berekeningen voor u van belang zijn. U krijgt een compleet plan aangeleverd. Bovendien krijgt u een gratis inlog voor de berekeningssoftware. U kunt de berekeningen voor de gerealiseerde projecten inzien en wijzigen.

We maken graag een voorbeeld in uw stijl

Kwaliteit
We hanteren korte levertijden zodat uw legplannen altijd snel worden geleverd. We vinden echter dat de kwaliteit altijd op de eerste plaats dient te staan. Deze zullen we te allen tijde blijven bewaken.

We willen daarbij graag in gesprek blijven met onze opdrachtgevers zodat we verbeterpunten in onze kwaliteitsprocedures kunnen verwerken. Op deze manier kunt u de kwaliteit richting uw opdrachtgevers ook blijven garanderen. En dat kan dan perfect samengaan met de eerder genoemde snelle levertijden. 

Voor overleg of vragen
0031 (06) 2192 6253
info@devloerverwarmer.eu

Meer weten? www.deVloerverwarmer.nl